Makro
Verantwoordelijk voor E-commerce activiteiten van Makro formule in Nederland. E-commerce shop opgezet (Makrodagdeal). Opzet van interdisciplinair projectteam met vertegenwoordiging van IT, Logistiek, Inkoop, Merchandising en Finance. Na de launch operationeel beheer van de web shop, waaronder opvoeren content, maken en versturen nieuwsbrief, evalueren resultaten en periodieke terugkoppeling aan de Makro directie op basis van K.P.I.’s.
BTB, Ecommerce, Project, directie,
15269
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15269,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Makro

Over dit project

Verantwoordelijk voor de opzet van E-commerce activiteiten voor de Makro formule in Nederland.  E-commerce shop opgezet (Makrodagdeal), met als doel restantvoorraden versneld uit te verkopen. Opzet van interdisciplinair projectteam met vertegenwoordiging van IT, Logistiek, Inkoop, Merchandising en Finance. Samen met projectteam selecteren van webbouwer, logistieke fulfilment partner en invoeren van werkbaar proces voor de goederenstromen vanuit de winkel naar de externe logistieke partner. Na bepaling van functionaliteit en design, in samenwerking met Inkoop een planning opgezet met een selectie van geschikte opruiming producten. Na de launch operationeel beheer van de web shop, waaronder opvoeren content, maken en versturen nieuwsbrief, evalueren resultaten en periodieke terugkoppeling aan de Makro directie op basis van K.P.I.’s.

Share
Functie

Manager promotie & innovatie

Periode

sept. 2009-jan. 2011

Categorie

E-commerce

Share