Kamera Express
Opdracht: structuur aanbrengen in het Buying proces en een betere afstemming tussen de afdelingen Productmanagement en E-Commerce. Structurering en verbetering van de leverancierscondities doorgevoerd door betrokkenheid van leveranciers in de bedrijfsstrategie. Continue commerciële verbeteringsslagen op de site zijn doorgevoerd om omzet, conversie en kassa aanslagen te verhogen. Na vertrek Marketing Manager mede verantwoordelijk voor het marketingbeleid. Het onderscheidende vermogen verder vormgegeven door de opzet van een bloggingsite met relevante content.
Ecommerce,Buying, Category management, leidinggeven, manager, Omnichannel, marketing,leverancier,
15270
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15270,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Kamera Express

Over dit project

Opdracht: structuur aanbrengen in het Buying proces en een betere afstemming tussen de afdelingen Productmanagement en E-Commerce. Aanvang van opdracht is de opzet van essentiële sturingsdata. Structurering en verbetering van de leverancierscondities doorgevoerd door betrokkenheid van leveranciers in de bedrijfsstrategie. Focus op omloopsnelheid en kwaliteit van de voorraad. Continue commerciële verbeteringsslagen op de site zijn doorgevoerd om omzet, conversie en kassa aanslagen te verhogen. Nieuwe functionaliteiten  geïmplementeerd op basis van Businesscases met snelle terugverdientijd  Na vertrek Marketing Manager mede verantwoordelijk voor het marketingbeleid.  Meerdere fysieke/online folders gecoördineerd met nadruk op de toegevoegde waarde van Kamera Express als specialist in de markt. Het onderscheidende vermogen verder vormgegeven door de opzet van een bloggingsite met relevante content.

Share
Functie

Head of Buying & Ecommerce

Periode

jan. 2011-mrt 2013

Categorie

E-Commerce, Category Management, Marketing

Share