Intergamma
Aan de basis en realisatie van nieuw online concept om de volumes voor Dixons in de toekomst te waarborgen. Op basis pragmatisch beleidsplan een nieuwe site laten ontwikkelen waarbij keuze voor de webbouwer, het technische platform, de look&feel en het CMS onderdeel waren van de taken. Marketingplan geschreven en geïmplementeerd. Contracten afgesloten met de diverse marktpartijen zoals o.a. prijsvergelijkers, affiliate partijen, Google en email specialisten. Site zeer succesvol gelanceerd in oktober 2006. Een van de belangrijke opdrachten was om de interne organisatie te enthousiasmeren voor het nieuwe online distributiekanaal.
inkoop, category management, marketing, gamma,karwei, retail
15279
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15279,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Intergamma

Over dit project

Senior assortimentsmanager

Productgroepen: Gereedschap en Auto/Fiets materialen.
Inkoop-, omzet- en marge verantwoordelijk voor aantal categorieën in 3 DHZ formules; Gamma, Karwei en Gamma België (omzet± 200 mln). Samenstelling van schappenplannen op basis van rendementsberekening, inkoopmanagement, sourcing in Europa en Verre Oosten, ontwikkeling van private label binnen de diverse productgroepen. Presentaties aan regiomanagers en bouwmarktleiders. Daarnaast opleiding en training van 2 assortimentsmanagers.

Share
Functie

Senior Assortimentsmanager
Assortimentsmanager

Periode

1998-1999
1992-1996

Categorie

Category management

Share