Chear.nl
Realisatie van nieuw online concept om de volumes voor Dixons in de toekomst te waarborgen. Keuze voor webbouwer gemaakt, site laten ontwikkelen op basis functioneel ontwerp. Marketingplan geschreven en geïmplementeerd. Contracten afgesloten met de diverse marktpartijen zoals o.a. prijsvergelijkers, affiliate partijen, Google en email specialisten. Site zeer succesvol gelanceerd in oktober 2006.
etail, online, formule, online marketing,
15688
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15688,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Chear.nl

Over dit project

Aan de basis en realisatie van nieuw online concept om de volumes voor Dixons in de toekomst te waarborgen. Op basis pragmatisch beleidsplan een nieuwe site laten ontwikkelen waarbij keuze voor de webbouwer, het technische platform, de look&feel en het CMS onderdeel waren van de taken. Marketingplan geschreven en geïmplementeerd. Contracten afgesloten met de diverse marktpartijen zoals o.a. prijsvergelijkers, affiliate partijen, Google en email specialisten. Site zeer succesvol gelanceerd in oktober 2006. Een van de belangrijke opdrachten was om de interne organisatie te enthousiasmeren voor het nieuwe online distributiekanaal.

Share
Categorie

Category Management, E-Commerce

Functie

Site manager

Periode

2006-2007

Share