Argos
Met klein team inkopers vanaf het begin betrokken bij de opbouw van Argos, een Engelse catalogus Retailformule. Belangrijkste taken in deze beginfase: opstellen Category- en marketingplan, selecteren leveranciers en assortiment voor catalogus, vaststellen verkoopprijzen, samenstellen folders en dagblad advertenties. Naast inkoopverantwoording ook verantwoordelijk voor omzet en marge. Hoog frequent bezoek en overleg met het Engelse inkoopteam in Milton Keynes.
inkoper,retail, internationaal, category management
62
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-62,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Argos

Over dit project

Samen met een klein team van inkopers vanaf het begin betrokken bij de opbouw van Argos, een Engelse catalogus Retail formule. Belangrijkste taken in deze beginfase: opstellen Category- en  marketingplan, selecteren leveranciers en assortiment voor catalogus, vaststellen verkoopprijzen, samenstellen folders en dagblad advertenties. Naast inkoopverantwoording ook verantwoordelijk voor omzet en marge. Hoog frequent bezoek en overleg met het Engelse inkoopteam in Milton Keynes. Door een vijandige overname op het moederbedrijf is dit  project stopgezet.

Share
Functie

Buyer

Datum
Categorie
Category management
Share